Рибник

Фотеља по сваку цијену: Караћу сада и опозиција драга

  • Извор: АТВ
  • 05.08.2024. 13:48

Актуелни начелник општине Рибник Небојша Караћ, по сваку цијену жели да задржи фотељу. А због фотеље спреман је на све па и на договор са опозицијом.

Наљутио се, још увијек актуелни начелник, што га СНСД није предложио за кандидата на предстојећим изборима па је одлучио да буде независни.

А заборавио је, по свему судећи, да га је до фотеље на којој сада сједи довео СНСД који га је због лошег рада и односа, смијенио са позиције предсједника општинског одбора ове партије у Рибнику.

Одлучио је тако Небојша Караћ да под сваку цијену иде у изборну трку иако зна да санше нема, па већ данима прави разне комбинације са тамошњом опозицијом, тврди то извор АТВ-а из ове општине.

Без обзира на чињеницу, да статистички, независни кандидати не остваре завидан резултат, Караћ не намјерава одустати па се чини, како каже наш извор, да само жели да покуша да направи проблеме кандидату СНСД-а иако је свјестан да му ништа не може.

А, чини се, уопште није свјестан да још у фотељи првог човјека Рибника сједи захваљујући СНСД-у.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.