Кандидат СНСД-а

Ђурђевић: Шамац утонуо у добок сан претходних осам година

  • Извор: АТВ
  • 17.05.2024. 18:34

Шамац је у протеклих осам година утонуо у дубок сан, ништа се не дешава, не доводе се инвеститори, не отварају се нова радна мјеста...

Поручио је ово кандидат СНСД-а за начелника Шамца Милан Ђурђевић.

Истакао је да Шамац полако тоне, док се све околне општине уздижу.

"Ми морамо покренути Шамац. да бисмо покренули Шамац, ми морамо побиједити у октобру на изборима", нагласио је Ђурђевић и додао:

"Направили смо први корак ка том циљу, то је формирање ове широке коалиције. Сљедеће је да побиједимо у октобру, да створимо конекцију са Владом Републике Српске, да доведемо инвеститоре, покренемо Шамац, покренемо средња и мала предузећа, да кренемо да се бавимо озбиљним пројектима".

Он је рекао да, када говори о пројектима, не мисли на асфалтирање бициклистичких и пјешачких стаза који се финансирају из кредита, већ на веће пројекте.

"Мене интересује обалозаштита града, електрификација пољопривредног земљишта, да нашим пољопривредним произвођачима побољшамо услове. Изградња стамбене јединице за младе брачне парове, да нашим младим људима олакшамо да уз што боље услове дођу до прве стамбене јединице. Да бисмо све ово успјели, прво морамо побиједити, имати подршку Владе Републике Српске, имати подршку предсједника Милорада Додика", закључио је Ђурђевић.

Подсјећамо, СНСД је данас представио Ђурђевића као кандидата за начелника општине на предстојећим изборима.

Представљању кандидата, између осталих присуствовали су организациони секретар СНСД-а Игор Додик и генерални секретар странке Срђан Амиџић.

Такође, представљању су присуствовали и министри у Влади Српске Саво Минић и Денис Шулић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: