За један дан

Дрварчани за лијечење самохране мајке прикупили 25.000 КМ

  • Извор: СРНА
  • 04.05.2024. 16:44

За лијечење самохране мајке Ане Глогиње из Дрвара у Турској за један дан је на два хуманитарна догађаја прикупљено око 25.000 КМ.

Глогиња је изразила велику захвалност организаторима и истакла да су њен град и суграђани још једном показали јединство.

"Без ријечи сам. Мој град и суграђани су показали да су увијек ту једни за друге. Још мало па сам скупила за новац за операцију. Послије је потребно скупити новац за путне трошкове, боравак и рехабилитацију у Турској", рекла је Глогиња Срни.


Предсједник Додик испунио жељу малом Милошу - стигла балирка

Предсједник Додик испунио жељу малом Милошу - стигла балирка

Она је објаснила да је у току једног дана организован хуманитарни концерт Аматерског културно-умјетничког друштва (АКУД) "Мира Лукач" у Радничком дому и музичких извођача поријеклом из Дрвара у хотелу "Дрвар".

Црвени крст општине Дрвар покренуо је и хуманитарну акцију "Сви за Ану" у оквиру које се до 31. маја позивом на "М:телов" број телефона 1432 може даровати једна КМ за њено лијечење.

Помоћ се може уплатити и на жиро рачун Ане Глогиње отворен код Интеза Санпаоло банке 1544119994900135.

Двадесетдеветогодишња Ана Глогиња рањена је 2019. године када је на радном мјесту у угоститељском објекту из службеног пиштоља ранио у кичму полицијски службеник.


Тинејџер из Требиња хеликоптером транспортован у Београд

Тинејџер из Требиња хеликоптером транспортован у Београд

Љекари су јој једва спасили живот, а она је од тада непокретна. Сада настоји да прикупи новац за операцију у Турској за шта јој је потребно 26.000 евра.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм