Технички школски центар Зворник

Донацијом предсједника Српске купљен симулатор вожње

  • Извор: АТВ
  • 26.12.2023. 10:34

Симулатор вожње за практичну обуку ученика вриједан 41.000 КМ, који је набављен захваљујући донацији Кабинета предсједника Републике Српске Милорада Додика, стигао је у Технички школски центар Зворник.

Предсједник Српске је овом школском центру донацију у износу од 50.000 КМ одобрио прије неколико мјесеци а сада је, након спроведених процедура јавне набавке у јулу, симулатор вожње испоручен Техничком школском центру.

Како су навели из Техничког школског центра Зворник, овом наабавком су постали један од неколико школа у Српској и БиХ које својим ученицима саобраћајне струке могу обезбиједити квалитетну практичну обуку вожње у свим категоријама и свим временским и теренским условима.

Будући да је симулатор коштао 41.000 КМ, а од предсједника је дозначено 50.000 КМ, одлучено је да се остатак средстава уложи у опремање учионица мултимедијалном опремом.

Како је рекао директор Техничког школског центра Зворник Горан Грујић овим је испуњен један од стратешких циљева за период 2019-2024. године, а то је да свака учионица има пројектор или телевизор.

У саопштењу су подјестили и да је предсједник Републике Српске Милорад Додик обезбиједио и 70.000 КМ за реконструкцију ограде и школског дворишта.

"Радови на постављању ограде и сређивању дворишта су у току. Јавност ће бити благовремено обавјештена“, навео је Грујић.

Из Техничког школског центра Зворник још једном су захвалили предсједнику Републике Српске Милораду Додику и члановима његовог кабинета што су омогућили квалитетне услове за образовање у овој установи.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм