Предсједник

Додик сутра у Приједору, организује и пријеме за боксере и учеснике Ђурђевданског фестивала

  • Извор: СРНА
  • 15.05.2024. 18:23

Предсједник Републике Српске Милорад Додик сутра ће присуствовати свечаној академији поводом Дана града Приједора, те у Бањалуци организовати пријем за боксере из Српске који су освојили медаље на Европском првенству за репрезентацију Србије, као и пријем за учеснике јубиларног 30. Ђурђевданског фестивала дјечије пјесме.

Почетак свечане академије предвиђен је у 12 часова у Позоришту Приједор, најављено је из Кабинета предсједника Српске.

У 13 часова у Палати Републике Додик ће уприличити пријеме за боксере из Републике Српске који су у Београду освојили медаље на Европском првенству за репрезентацију Србије.

Делегацију боксера чине европска сениорска шампионка Сара Ћирковић, квалификована на Олимпијске игре и актуелна свјетска омладинска шампионка, сениорски вицешампион Европе Душан Велетић, предсједник Боксерског савеза Србије Ненад Боровчанин, селектор Женске боксерске репрезентације Србије Мирко Ждрало и лични тренер Саре Ћирковић, те генерални секретар Европске боксерске федерације Кирил Шекутјев.

Након пријема предвиђене су изјаве за медије.

У 13.30 часова предвиђен је пријем за учеснике јубиларног 30. Ђурђевданског фестивала дјечије пјесме, након чега је предвиђено саопштење.

Сниматељима и фотографима биће омогућено снимање кадрова на почетку оба пријема.

Пратите нас и путем Вибера