Бијељина

Да ли ће се Петровић појавити на Скупштини града?

  • Извор: АТВ
  • 25.03.2024. 19:31

Рад градоначелника Бијељине Љубише Петровића и извјештаји о раду Градске управе наћи ће се пред одборницима. Да ли ће се бар тада појавити и Петровић, тешко је рећи јер се на сједницама не појављује већ годину дана. Још је теже тако нешто очекивати сада када би требало да положи рачуе о свом раду.

„Градоначелник који је предлагач већине тачака и људи који су око њега не долазе на сједнице Скупштине града, али је Скупштина града и ту заузела неки помирљив став да се све тачке које су у интересу наших суграђана и града усвајају, да нико у нашем граду не трпи због политичких подјела и неодговорности било ког појединца, ма ко он био“, изјавио Александар Ђурђевић, предсједник Скупштине града Бијељина.

Какви су планови Петровићу када је ријеч о појављивању на сједници, питали смо у Градској управи. Међутим одговора по  обичају нема. 

Због недоласка на сједнице Скупштине града на овом засједању ће бити и 20 тачака од преосталих од претходних сједница. Да ли ће доћи на сљедећу и дати одговоре на питања о свом раду, одговор нисмо ни овај пут добили од Љубише Петровића.

На дневном реду наредног скупштинског засиједања ће бити 66 тачака, а разматраће се низ тачака имовинско-правне и комуналне природе, просјечна грађевинска цијена метра квадратног, накнада за трошкове уређења градског грађевинског земљишта, приједлог одлуке о висини ове накнаде као и низ програма.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм