Српски члан Предсједништва БиХ

Цвијановић: Становници Дрвара увијек били познати по својој слободарској традицији

  • Извор: РТРС
  • 27.07.2024. 14:30

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић честитала је видео путем Дан општине Дрвара руководству, представницима локалних институција и грађанима Дрвара.

Цвијановић је нагласила да су "Дрвар и становници Дрвара увијек били познати по својој слободарској традицији, били су људи који су знали да цијене и да се боре за слободу, и за њу су увијек давали заиста велику цијену".

"Рекла бих да се грађани Дрвара и данас боре за своје мјесто у оквиру општине, али исто тако и да су суочени са бројним проблемима и са маћехинским односом и кантоналних и федералних власти. Али исто тако знам да сваки становник Дрвара зна колико су институције Републике Српске и Србије опредијељене да заједно с њима превазилазе проблеме у будућности“, рекла је Цвијановић.

Цвијановић је напоменула да се "важност овог дана треба посматрати у оквиру опредијељености Дрвара да искаже свој слободарски дух".

"То је био велики дан када су грађани Дрвара устали да се боре против великог зла које се надвило над нашим просторима. Желим вам убрзан развој ваше општине, а вама и вашим породицама све најбоље“, поручила је Цвијановић.


Пратите нас и путем Вибера

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:20 Чаролија Републике Српске

    ''Чаролија Републике Српске

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.