VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Priče za dobro jutro

  • Извор: АТВ
  • 26.11.2021. 18:00

Jutro je mnogima najljepši dio dana, naročito vikendom, jer je to vrijeme koje provodimo sa onima koje volimo i dajemo sebi potreban odušak nakon naporne radne sedmice. Vikend jutarnji program 'Vikend Vekerica' odličan je povod za razbuđivanje i uživanje u zanimljivim pričama. U subotu i nedjelju od 8 časova i 30 minta, uživajte u pričama koje vam je sa svojom ekipom pripremila, naša nasmijana i uvijek raspoložena Jovana Radosavljević.

Subotu počinjemo najvećom radošću na svijetu, bili roditelji ili ne – djecom. Prije nekoliko dana proslavljen je Svjetski dan djeteta, kada smo se podsjetili njihovih prava i sloboda i iskoristili priliku da školarce pitamo koliko je težak period pandemije, kada je upitanju nastava, a onda i nedostatak druženja sa kolegama iz školskih klupa.

S tim u vezi pričamo i o uspomenama – onim na fotografijama u albumima, koji su prevaziđeni novim tehnologijama. Ipak jedna Bijeljinka specijalizovana je za fotografisanje mališana i stvaranje njihovih uspomena iz djetinjstva.

Partnerstvo i brak su izazovni i kao i svi odnosi skloni problemima. Pričamo o preljubi, ko joj je podložniji, i da li je ona zaista pokazatelj da je odnos na lošem putu i da mu je došao kraj.

Za kraj izdvajamo razgovor sa Bobanom Rajovićem, koji je nedavno održao koncert za desetku u Trebinju.

Nedjelju počinjemo pričom o poslu. Desetine hiljada radno sposobnih ljudi u Srpskoj nema stalni radni odnos. Uradili smo malo istraživanje i raspitali se - koji su to poslovi i poslodavci najpoželjniji? Nekima je pandemija otvorila vrata privatnog biznisa. Mnogo rizika, prati i dobit. Pogledajte kako je bračni par uplovio u stolarske vode i posao 'od kuće'.

Ljubav nema granica. Ovog čovjeka je dovela na ivicu egzistencije – u Banjaluku je došao zbog ljubavi, a završio kao beskućnik.

Iz svijeta poznatih donosimo mali omaž Šabanu Šauliću – pogledajte šta o njemu govore najbliži prijatelji i saradnici.

Veliki doček Nove godine u Beogradu za ATV prokomentarisala je Marija Šerifović, jedan od izvođača.

Poznato ime elektronske scene, Dejan Ilić Woody, od ponedjeljka je član ATV porodice i jedan od spikera 'A radija'. Poslušajte šta sve priprema na 94.4. FM.

Naravno, donosimo i sjajne recepte – lagana pita razvijača od špinata za doručak ili večeru i omiljeni kraljevski ručak - podvarak.

Uživajte uz našu 'Vikend Vekericu' u subotu i nedjelju od 8 časova i 30 minuta.