VIKENDOM U 8:30

VIKEND VEKERICA: Odlično druženje za odličan vikend

  • Извор: АТВ
  • 20.05.2022. 18:00

Sjajno druženje, zanimljive teme i sagovornici, te odlična atmosfera očekuje vas i ovog vikenda. Naša Jovana Radosavljević osim osmijeha, pripremila je izbor priča za početak lijepog dana i uzbudljivog vikenda.

U subotu pričamo o našem popodnevnom magazinu 'Centar dana' koji je proslavio svojih prvih, uspješnih, godinu dana, sa 241 emisija, više od 1000 priča, na stotine zanimljivih sagovornika, stručnjaka, poznatih umjetnika i sportista. Donosimo vam izbor najgledanijih priloga, kao priliku da upoznate sve one članove ispred i iza kamera bez kojh bi autentičnost 'Centra dana' bila nemoguća.

Donosimo djelić atmosfere sa druženja upriličenog maturantima na kojem su se uz muziku i pjesmu pozdravili od školskih klupa i đačkog doba.

Upoznajte Stefana Ilića, poslastičara 'Ateljea 51' koji pravi prava umjetnička remek-djela.

U nedjelju razgovaramo o zmijama sa Goranom Šukalom sa Prirodno-matematičkog fakulteta UNIBL. Kako prepoznati da je zmija otrovnica? Zašto one dolaze u samu gradsku vrevu? Šta raditi prilikom ujeda zmije?

Donosimo i priče o humanim gestama, koje nemaju cijenu. Za sve maturantkinje koje nisu u  mogućnosti da obezbijede nove haljine za to posebno veče, organizovano je anonimno darivanje maturskih haljina u Domu omladine.

Posjetili smo i Zavod za transfuziju u kojem se itekako humanost vidi na djelu.

Za našu ‘Vikend Vekericu’ govori jedan od omiljenih glasova domaće muzičke scene, čuveni Hercegovac, Željko Samardžić.

Očekuju vas i recepti – kako da napravite ukusne kuglice sa višnjama i file u sosu od smokava. 'Vikend Vekerica' u subotu i nedjelju u 8 časova i 30 minuta.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)