ОД 4. МАРТА У 15:30

Серија 'Крваво цвијеће'- Љубавна прича која оставља без даха!

  • Извор: АТВ
  • 28.02.2024. 15:01

Хит турска серија 'Крваво цвијеће' води вас у свијет окован традицијом, крвавим сукобима породица, на тромеђу снова о будућности, жртве и силне љубави која чека да буде пробуђена - прича о необичној љубави Дилан и Барана од 4. марта и на АТБ-у!

Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

Они су приморани да њихов брак, који им изгледа као затвор из којег никада не могу побјећи, чувају од притисака унутар породице и злих планова Барановог ујака, коме је циљ да се домогне богатства и поново помути вишегодишњи раздор. Њихова веза иако препуна сукоба изаћи ће на пут на којем могу упознати истинску љубав.

Да ли ће се овај насилни брак претворити у прави брак испуњен љубаљу и срећом?

Да ли ће њихова срца поднијети све олује?

Да ли ће бити довољна да заустави гријех и освету?

Осим публике која је већ опијена љубавним и породичним драмама двије породице, и моћним паром који се бори за своје мјесто под сунцем, и критика је имала само ријечи хвале за серију у којој се итекако расправља о важним темама, попут крвне освете, злочина, те положаја жене у друштву. Оно што посебно истичу је глума, нарочито Бариша Бекташа и Јамур Јуксел, у главним улогама, али и већ препознатљиве екипе турских глумаца Екрема Арала Тунра, Беркаја Цинара, Силинаја Ташола и Налан Оргут.

Серија такође обилује атрактивним локацијама, које надопуњују атмосферу серије, која је понекад толико бајковита, а понекад неописиво, сурово реална.

Не мијењајте канал, јер вас у нашем програму очекује нова омиљена турска серија 'Крваво цвијеће' - од 4. марта у 15 часова и 30 минута. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Документарни програм

    ''Документарни програм

  • 13:10 Емисија: Досије (Р)

    Емисија која је дуги низ година дио нашег програма, 'Досије', расвијетљава догађаје у које мало ко смије да завири, проговора о актуелним темама о којима се ћути, распакује чињенице случајева злочина, криминала и корупције.

  • 13:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.