НЕДЈЕЉА У 18:20

ПУТУЈ, ПРОБАЈ, ЗАВОЛИ СА ЛАЗАРОМ: Сремска Митровица

  • Извор: АТВ
  • 19.04.2024. 19:05

Лазар поново прелази Дрину и води вас у један од најстаријих градова у Европи и једну од четири престонице Римског царства. Некада Сирмијум, данас Сремска Митровица, али увијек краљица Срема.

Провешће вас управо путевима Римског царства, у Сирмиум и у Музеј Срема, а са љубазним особљем Туристичке организације града Сремска Митровица прошетаће градом и испричати вам причу о споменицима мангулици и пулину. За крај води вас у Специјални резерват природе Засавица, гђе се прави чувено магареће млијеко, и још чувенији гулаш од меса подолског говечета.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром' откриће вам чари туризма и гастрономије широм Републике Српске и у вама побудити жељу да и сами посјетите та мјеста, и да баш као и актер наше кулинарско-путописне емисије доживите једиствене тренутке, пробате специјалитете традиционалне кухиње, упознате људе и све то заједно заволите.

'Путуј, пробај, заволи са Лазаром', недјеља у 18 часова и 20 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:45 Серија: Ко те шиша (12+)

    Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок