НЕДЈЕЉА У 20:30

ПРОТИВ ДИВЉИНЕ: Најјаче пријатељство

  • Извор: АТВ
  • 19.07.2024. 19:09

'Против дивљине'цв је авантуристички филм из 2017. године у режији Ричарда Бодингтона.

Прича прати Феникса, који је од саобраћајне несреће родитеља живи у хранитељским породицама, тужног и неиспуњеног дјетинства. Изненада се његов живот у потпуности мијења – он одлази у Африку, да живи са тетком Саром и течом Џеком. Нова земља, која га привлачи својим љепотама, као и обиље љубави које добија од нових старатеља коначно му стављају осмијех на лице. Но, промјене у животу ће се наставити. Једног дана на сафрију удаљава се од групе, те се изгуби. Међу грмљем наилази на дивовског слона ухваћеног у мрежу, којег ослобађа и даје му име Индлов. Њих двојица проналазе 'заједнички језик' и присност, те почиње нова, нимало једноставна авантура. Дјечак открива огроман сидикат криволоваца слонова, које он и слон заједнички желе да сруше.

Филм је сниман у Јужној Африци, а сцене са слоновима у једном од најпознатијих ризорта 'Бела Бела'. Екипа са снимања у једном од интервјуа, открила је да је дресирани слон који је играо Индлова, развио невјероватну везу са ђечаком, колегом на филмском сету, најсличнију онима које развијају у својој заједници, али не и са једном другом особом у тиму. Ово је први играни филм који тематизује криволов слонова у Јужној Африци. Освојио је награду на Филмском фестивалу у Ванкуверу.

'Против дивљине' недјеља у 20 часова и 30 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''Серија: 1993 (16+)