НЕДЈЕЉА У 20:30

ПРОЈЕКAТ А2: Лавина обрачуна

  • Извор: АТВ
  • 31.05.2024. 18:55

'Пројекат А 2' је хонгконшки акциони филм из '87. године, који је режирао, продуцирао и играо главну улогу Џеки Чен, а уједно је и наставак филма 'Пројекат А' из '83. године – прича о нареднику Драгон Ма.

У овом дијелу наредник Драгон Ма, након што побјегне од напада пирата, бива премештен у нови округ, Саи Ван, гдје постаје шеф тамошње полиције. Међутим, све што се дешавало на мору док је био наредник поморске полиције, сада је дупло теже – осим борбе са пиратима осветницима, сада мора да се обрачуна са гангстерским краљем, револуционарима и својим корумпираним колегама.

Критика је позитивно одговорила на ово филмско остварење поцртавши како нимало не заостаје од првог дијела, те да су кореографије компликованих сцена борби бравурозније и да је Џеки Чен својим глумачким шармом, лијепо обликовао развој лика наредника Ма. Филм је освојио и награду на престижном филмком фестивалу у Хонг Конгу за монтажне секвенце борби, као и кореографске елемете истих. Својевремено је ово био један од најпопуларнијих филмова на азијском тржишту.

'Пројекат А 2' недјеља у 20 часова и 30 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.