PETAK U 21:40

PRIČA SE o poštovanju zaključaka Narodne skupštine i učešću u zajedničkim institucijama

  • Извор: АТВ
  • 10.02.2022. 13:00

PRIČA SE o poštovanju zaključaka Narodne skupštine. Jedni pričaju da se poštuju, drugi da ovi prvi to ne poštuju. PRIČA SE o propalim pregovorima u Neumu, a i o mogućem bojkotu izbora. PRIČA SE da se Hrvati i Bošnjaci politički grupišu, a da se kod Srba prave drugi i treći blokovi.

U novom izdanju emisije ‘PRIČA SE’, na ove teme će PRIČATI sagovornici urednika Davora Stankovića: Snježana Novaković Bursać, predsjedavajući Kluba poslanika SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Mira Pekić, zamjenik predsjedavajućeg Kluba poslanika SDS, PDP i DNS u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH, Nenad Stevandić, predsjedavajući Srpskog kluba u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i Dragan Mektić, poslanik Kluba SDS, PDP i DNS u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Politička debatna emisija ‘Priča se’ - petak u 21 čas i 40 minuta.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм