PONEDJELJAK U 18:20

NAŠA SRPSKA: Aktuelne teme i sagovornici

  • Извор: АТВ
  • 18.04.2022. 14:03

Svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta u emisiji 'Naša Srpska' pogledajte aktuelne teme iz privrede, turizma, zdravlja, kulture i sporta iz svih krajeva naše zemlje. Prirodne ljepote, običaji, interesantne priče naših dopisnika, kao i gostovanja istaknutih sagovornika iz svih oblasti društvenog života, otkriće vam nešto više o Srpskoj i približiti šta se sve dešava u njenim gradovima i regijama.

Urednica i voditeljka Zorica Petković razgovaraće sa Darkom Banjcem, direktorom JZU Specijalne bolinice za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju 'Banja Mlječanica' o izgradnji zdravstveno –turističkog kompleksa Mlječanica. Za manje od godinu dana završena su već tri objekta, a u planu je izgradnja ne samo zdravstvenog dijela kompleksa, nego i hotela, sa mnogobrojnim pratećim sadržajima, te sportsko-rekreativni centar. Kolika su do sada ulaganja? Koliko je Vlada Srpske uložila u ovaj značajan medicinsko-turistički projekat? Šta će viskokvalitetno opremljena Banja Mlječanica sve moći da ponudi domaćim posjetiocima, ali turistima?


Takođe, gost novog izdanja 'Naše Srpske' biće i Zdenko Sakan, načelnik Opštine Kotor Varoš, sa kojim će razgovarati o Danu opštine Kotor Varoš. Program obilježavanja Dana opštine počeo je još 9. aprila, a svečanosti traju sve do 24. aprila kada će biti održana Svečana akademija. Posebna pažnja biće posvećena i Tradicionalnoj kotorvaroškoj kotlićijadi koja se obilježava 15. maja.

U nastavku donosimo između ostalog  i priču o tradiciji koja se nezaustavlja i humanosti koja nema cijenu – dobrovoljno darivanje krvi.

Emisija 'Naša Srpska' svakog ponedjeljka u 18 časova i 20 minuta.