Милош Лукић

"Најпознатији другооптужени у региону" на састанку Тет-а-Тет са Татјаном Трнинић

  • Извор: АТВ
  • 12.10.2023. 09:33

У новом издању емисије Тет-а-теТ гост уреднице Татјане Трнинић је в.д. директора Службеног гласника Републике Српске Милош Лукић.

О чему ће разговарати са Лукићем, Трнинић је открила у Јутарњем програму АТВ.

"Нова сезона је почела, нова програмска шема, пуно новитета и доста старих ствари. Оно што је многима важно је да се АТВ вратио на ћирилицу што је изазвало велику реакцију. Тако и све наше емисије, па и моја Тет-а-теТ. Вечерас више него актуелан гост, то је Милош Лукић. У промо видеу сам се нашалила да је то најпознатији другооптужени у региону. Његово име је дошло након што је урадио оно што многи нису смјели. Прави је тренутак да виде ко је Милош Лукић, да виде о каквом се човјеку ради. Да виде да се ради о некоме ко је урадио нешто што је веома храбро и да је урадио нешто што има велики значај у тренуцима када су притисци на Републику Српску огромни", каже Трнинић.

Ко је Милош Лукић и откуд он на позицији в.д. директора откриће у емисији Тет-а-теТ.

"Питаћу га све, колико се његов живот промијенио откако је постао в.д. директора Службеног гласника, једини који је имао храбрости да објави у службеном гласнику Украз Предсједника Републике Српске. Како ће изгледати његов живот сада када је оптужен, о свим тим стварима али и о животним. Ко је, шта ради и откуд на мјесту в.д. директора Службеног гласника", каже Трнинић.

Гости често у емисији Тет-а-Тет отворе душу и говоре о стварима које су до тада држали за себе.

"Можда је то што ову емисију чини посебном то да наши гледаоци чују одговоре на питања која би они хтјели да поставе. О њиховим животним навикама, о животним ситуација, о стварима о којима у обичним политичким емисијама немају ни прилику да говоре. Мислим да је и гледаоцима доста тешких тема, суморних лица, веома је политичка ситуација компликована. Желе да виде нешто другачије и испоставило се да сам направила прави потез са овим форматом".

"На тапету"

"Желим да најавим нешто ексклузивно. То је емисија "На тапету" коју ћемо радити моја колегиница Милијана Кос и ја. То је такође формат који постоји, али овакав не. Ми ћемо ту на сатиричан и саркастичан, али увијек с мјером, коментарисати догађаје који су обиљежили седмицу. Мислим да ће то бити нешто ново и да ће изазвати велике реакције. То креће суботом од 20 часова, а видјећемо ко је 'На тапету'", каже Трнинић.

Пратите нас и путем Вибера