"На ивици терена"

Ново признање за АТВ: "На ивици терена" на фестивалу спортског филма у Милану

  • Извор: АТВ
  • 18.09.2023. 16:44

На адресу АТВ-а стигло је ново признање за предан и марљив рад.

У програм 40. издања фестивала спортског филма у Милану уврштена је и епизода нашег спортског серијала "На ивици терена" аутора Андреја Кнежевића и Ивана Драгичевића.

Епизода снимљена у Торину, са Сашом Лукићем, чланом фудбалске репрезентације Србије, која прожима и историјат једног од највећих италијанских клубова биће приказана на фестивалу у Милану који се одржава од 7. до 11.новембра.

Жири овог престижног фестивала који слави свој 40. рођендан тако је указао и велику част нашој телевизијској кући, а уједно је и препознао квалитет продукцијског и новинарског садржаја емисије "На ивици терена" који је реализован у продукцији АТВ-а. 

"За нас је велика част што смо уврштени у програм фестивала и што су организатори препознали оно што радимо већ три сезоне. Ово нам уједно даје и подстрек да наставимо са радом, и да све оно што будемо радили у будућности буде још квалитетније и садржајније. АТВ је показао да може да створи, сопственим ресурсима, најквалитетније телевизијске садржаје који, ни за педаљ, не заостају за свјетском продукцијом.", поручују аутори емисије Андреј Кнежевић и Иван Драгичевић.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм