НЕДЈЕЉА У 20:30

МОЈЕ СРЕЋНЕ ЗВИЈЕЗДЕ: Борци без грешке

  • Извор: АТВ
  • 07.06.2024. 18:30

'Моје срећне звијезде' је хонгконшка комична акција из '85. године у режији Самоа Хунга, а према сценарију Берија Вонга.

'Мишићи' и Рикy, полицајаци краљевске полиције Хонг Конга, одлазе у Јапан како би ухватили корумпираног полицајца, који се придружио чувеној криминалној групи Yакуза, како би им доставио украдене дијаманте. Када Рикy упадне у невољу, 'Мишићи' позива своје старе пријатеље – групу необичних бораца, познанике из сиротишта – 'Пет срећних звијезда'.

Одметници стижу у Јапан наговорени посебном смицалицом, а онда почињу борбе до посљедњег атома снаге. Филм је наставак филма 'Побједници и грешници'и припада популарном серијалу 'Срећне звијезде', након којег је објављен и трећи дио Свјетлуцајте, свјетлуцајте срећне звијезде'. Остварио је велику популарност и зараду у Азији – приказиван је под именом 'Пет срећних звијезда'у Јапану, те као ‘Нинџа сусрети'на Филипинима. У цијелом серијалу се говори о групи 'Срећне звијезде', те се у свим дијеловима појављују мање-више исти ликови, али са различитим именима. Филм је номинован на Филмском фестивалу у Хонг Конгу. Уживајте у много сјајне акције и смијеха!

'Моје срећне звијезде, недјеља у 20 часова и 30 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.