СУБОТА У 22:45

КРВ И ВИНО: У замци тајни

  • Извор: АТВ
  • 28.10.2023. 12:00

'Крв и вино' је амерички крими трилер из '96. године у режији Боба Рафелсона, по сценарију Ника Вилијеса и Алисон Крос.

Алекс Гејтс је трговац вином из Мајамија. У последње време посао му не иде најбоље, супруга Сузан је незадовољна њиховим браком и финансијским проблемима, а син Џејсон годинама га игнорише. Због овога, Алексова једина утеха је романтична веза са прелепом Габријелом, која ради као домаћица у вили богаташа Риса. Алекс одлучује да опљачка Рисову кућу и у ту сврху ангажује старог, искусног лопова Виктора, који украде дијамантски накит вредан 1,3 милиона долара. Пљачка и нови посао иду по плану до онога тренутка док се не умијеша његова жена.

Према ријечима редитеља филма, ово је трећи дио неформалне трилогије започете филмом 'Пет лаких комада' из ’70. године, а на који се надовезао и филм 'Краљ Марвин Гарденс' из ’72. године у којима Џек Николскон игра сина, брата и оца. Филм је добио изванредне критике, што у погледу приче и режије, а свакако и глумачке екипе – поред Николсона играју Стивен Дорф, Џенифер Лопез, Џуди Дејвис и Мајкл Кејн.

'Крв и вино' у суботу у 22 часа и 45 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм