СУБОТА У 22:45

КРИСТАЛНА ВИЛА И МАГИЧНИ КАКТУС: Магично путовање

  • Извор: АТВ
  • 31.05.2024. 18:14

'Кристална вила и магични кактус' је филм из 2013. године у режији Себастиана Силве, рађен према сценарију по истинитим догађајима, односно авантури кроз коју је својевремено прошао лично редитељ.

Прича прати Џејмија, безобразног и безосјећајног двадестогодишњег Американаца који заједно са пријатељима путује у Чиле у потрази за шаманистичким, халуциногеним, кактусом Сан Педро. Путујући упадају у разне незгоде и сусрећу мистериозну, ексцентричну жену по имену Кристална вила. Тек када на скривеној плажи опробају оно због чега су се одметнули у потрагу, почиње права авантура и откривање нових димензија живота.

Према оцјени критике филм је лијепо дочарао магични свијет путовања и пустоловина, и у модерно вријеме уткао дух 60-их година прошлог вијека – томе свједоче награде и номинације на многобројним филмским фестивалима. Такође, један од запажених квалитета филма је и глумачка игра, нарочито Михаела Цере и Геби Хофман.

Уживајте у незаборавној авантури –'Кристална вила и магични кактус', субота у 22 часа и 45 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм (Р)

    ' ''Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји (12+) (Р)

    Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.