SUBOTA U 21

JOHNNY ENGLISH REBORN: Heroj je ponovo rođen

  • Izvor: ATV
  • 14.05.2022.15:09

Nakon sjajne komedije 'Johnny English' stigao je nastavak u još bržem tempu, sa još sočnijim replikama i situacijama, nastavak o 'ponovo rođenom' neprevaziđenom talentu za špijunažu i očuvanje državne bezbjednosti. Sve je naravno blagosloveno još jednom u nizu odličnih rola, Britanca koji je otjelotvorio 'Mr Beana' i 'Crnu Guju', Rowana Atkinsona.

Johnny English ne zna za opasnost i strah. Nakon sedam godina učenja od najboljih ratnika Tibeta, on kreće u akciju, kojom je potrebno da zaustavi grupu međunarodnih ubica prije nego što likvidiraju kineskog lidera na samitu svijetskih vođa i time zaustavi globalni kolaps. On se smije riziku u lice, on ima nevjerovatan dijapazon tehnika i znanja kako da izbjegne neuspijeh, koji zapravo ne poznaje. On se ponovo rađa, kao ptica Feniks i silinom svojih špijunskih moći kreće u neizvjesnu borbu, naravno do pobjede.

Nastavak je, kao i prvi dio, dobio aplauze i pune bioskopske sale širom svijeta. Iako je bilo pomješane kritike, filmovi o Johnnyju Englishu smatraju se veoma dobro kreiranim, zabavnim i pitkim parodijama na poznate špijunske filmove naročito one o agentu 007, Jamesu Bondu.

Subotnje veče sigurno će ispuniti nezamislivo smiješne avanture jedinstvenog agenta. Film 'Johnny English Reborn' – subota u 21 čas.