FILMOVI NA ATV-u U DECEMBRU

Između bajke i života

  • Извор: АТВ
  • 01.12.2021. 15:30

Svim filmoljupcima i vjernim gledaocima ATV-a decembarski filmski program donosi neočekivana uzbuđenja i naslove koje sigurno nećete zaboraviti. U susret praznicima i posebnom filmskom programu koji vam pripremamo, uz ove filmove večernji zimski sati biće sve samo ne dosadni i hladni, jer će vas ovaj repertoar sigurno zabaviti i što je najvažnije ‘zagrijati’.

Posebnom ekranizacijom bajki počinjemo decembarsko filmsko druženje. Jedna od najpoznatijih bajki uz koju smo svi odrasli i bili zadivljeni, pomalo i uplašeni sudbinom divne djevojke, nježno bijelog lica i kao krv crvenih usana - da, upravo je reč o bajci o Snježani, a filmovi koji su na sasvim poseban način oslikali sva dešavanja prije njezinog rođenja, a onda i njen veliki, skoro pa ratnički put u borbi sa kraljicom Ravenom.

Naslovi ‘Snow White and Huntsman’ i ‘The Huntsman: Winter's War’ donijeće vam uzbuđenje, dah fantazije i jedan sasvim novi pogled na svima omiljenu priču, sa elementima mračne epike i vrlo snažnim bajkovitim likovima i mnogo preokreta koji će biti pravi adrenalinski šok.

Treći vikend u decembru obradovaće ljubitelje jedne od najvećih filmskih franšiza u svijetu filma ‘The Fast and The Furious’, a upitanju je šesti dio lude vožnje po vrelom asfaltu u punom sastavu. 'Fast & Furious 6' ubrzaće subotnje veče i donijeti fantastičnu avanturu koja ne prestaje, jer u ovom dijelu sve se uzdiže na novi nivo: akcija, vratolomije, priča i emocije.

Za kraj prava poslastica američke komedije u kojoj je okosnica priče veliko pitanje: da li prijatelju saopštiti šokantnu tajnu ili ne, da li nekada pametnije (pre)ćutati i držati jezik za zubima? Film ‘The Dilemma’ prati Ronny-ja i Nicka čije prijateljstvo je na velikom testu – reći Nicku da ga žena vara ili ne? Kroz zanimljive likove i komične situacije veoma se ozbiljno provlači pitanje istine i laži.

Mi smo spremni da vaše vrijeme učinimo fantastičnim iskustvom. Vi samo budite uz program ATV-a subotom od 21 čas i 30 minuta.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм