NEDJELJA U 21

HAJDE DA SE VOLIMO 3: Udaje se Lepa Brena

  • Извор: АТВ
  • 29.04.2023. 16:08

Film 'Hajde da se volimo 3' u režiji Stanka Crnobrnje iz '90-e godine završni je film serijala muzičkih komedija sam Lepom Brenom proslavljenom domaćom pjevačicom narodne muzike i vlasnicom kultnih hitova bez kojih su i danas ne zamisliva pojedina veselja i proslave, pa i 'ljubavne muke'.

Film priča o vrhunskoj komičnoj zabuni - Australijanac jugoslovenskog porekla dolazi u Jugoslaviju da se oženi Lepom Brenom. Dva dokona mladića odlučuju da tu svadbu onemoguće što dovodi do niza zapleta na putovanjima kroz Jugoslaviju, pa i dijasporu. Raspletom se rađa još jedan komičan obrt - organizovana svadba Lepe Brene bila je prevara jednog čoveka koji je, u nastojanju da zaradi sto hiljada dolara, poturio na svadbu 'lažnu' Brenu.

Uporedo sa filmom izašao je i album 'Boli me uvo za sve' koji je bio deveti po redu Brenin studijski album. Zašto baš priča o njenoj udaji? U vrijeme snimanja filma Brenina popularnost u odnosu na vrijeme kada su snimana dva prethodna filma bila je nezamislivo velika. Svi do tada snimljeni albumi prelazili su planirane tiraže, za koncerte tražila se karta više, a posebno je ostao upamćen spektakl – jedan od najpopularnijih koncerata, na stadionu Vasil Levski u Sofiji, glavnom gradu Bugarske. Njena prisutnost u medijima bila je na vrhuncu, a novinari su stalno tražili i razlog više da pišu o Breni i njenom privatnom životu. Mnogi mediji si je udavali, razvodili, nalazili silnu djecu, a ona je njima odgovorila ovom komedijom i simboličnim nazivom albuma.

Emir Hadžihafizbegović, Lazar Ristovski, Dragan Bjelogrlić, Jovan Radovanović, Ivan Bekjarev, Bogdan Diklić, Mima Karadžić i Nikola Kojo samo su neka od imena vrhunske glumačke postave.

'Hajde da se volimo 3' nedjelja u 21 čas.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:30 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.