СУБОТА У 22:45

ДОБРО ДОШЛИ У АКАПУЛКО: Сунце и пушке

  • Извор: АТВ
  • 25.11.2023. 14:19

'Добро дошли у Акапулко' је америчка акциона комедија из 2019. године у режији Ивана Гиљерма.

Прича прати дизајнера видео игара Мета, који одлази на догађај своје каријере – додјелу награда за најбоље видео игре у Новом Мексику, на којем би требало да представи своје ново дјело. Но, на аеродрому сусреће пријатеља којег дуго није видио и са њим одлази у провод. Када се буде пробудио његов живот биће кошмар из којег неће бити лако изаћи – осим што се пробудио у Акапулку, он је на мети моћних криминалаца, смртоносних убица и федералаца, који га лове због мистериозног пакета, који је наводно прокријумчарио преко царине, а о коме ништа не зна. Удружен са фаталном љепотицом Аном, а преузевши карактер једног од јунака својих игара, креће у завјеру која би могла обрушити темеље свијета.

Динамичан филм, препун наглих преокрета и смијеха, познат је и због врхунске глумачке екипе 'старијег кова' – Мајкл Медзен, Вилијем Болдвин и Пол Сервино заиста филму дају шмек акционих комедија с краја 80-их година.

'Добро дошли у Акапулко' у суботу у 22 часа и 45 минута.

Пратите нас и путем Вибера

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм