СРИЈЕДА У 20

ДИРЕКТАН ПРЕНОС: Дани Српске у Србији

  • Извор: АТВ
  • 20.09.2023. 15:24
  • 21:39

Директан пренос свечаног отварања традиционалне манифестације 'Дани Српске у Србији' у Народном позоришту у Београду нашем програму вечерас у 20 часова.

Манифестацију ће и ове године, са благословом Његове светости патријарха српског Порфирија, отворити предсједник Републике Српске Милорад Додик у присуству политичких представника Србије и Српске, представника дипломатског кора, успјешних привредника, научника, умјетника и других званица.

Једанаеста по реду, традиционална манифестација 'Дани српске у Србији' биће одржана у 11 градова Србије од 20. до 26. септембра, на којој ће бити представљени сви крајеви Републике Српске.

Најважније информације доносимо у нашим информативним емисијама 'Вијести' у 16 часова и 30 минута, те у 'Централним вијестима' у 19 часова, као и на нашем порталу www.atvbl.rs.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм