ATV

RADNIM DANOM U 16:50

CENTAR DANA: Vaš omiljeni dio dana

  • Извор: АТВ
  • 24.01.2023. 13:34

Svakog radnog dana u našem 'Centru dana' donosimo aktuelnosti, inspirativne priče, razgovaramo sa običnim ljudima i otkrivamo njihove neobične sudbine i živote, družimo se sa zvijezdama i vaše popodne pretvaramo u najbolje odmaranje i uživanje.

Izdvajamo za utorak, 24. januar:


Šta bi bili u stanju da uradite za nekoga koga ne poznajete? Koliko vas bi se odlučilo da, nakon što ste dva puta vidjeli osobu, poklonite joj dio sebe i to ni manje ni više nego bubreg? Upoznajte Cvjetka Ćirića, koji je to uradio i na taj način spasio život.

U Banjalučkom naselju Lauš vlasnički pas koji je šetao bez povoca i bez brnjice napao je djevojčicu i tom prilikom joj nanio povrede. Šta radi policija za pse i do kada će se dešavati ovakvi napadi?

Ko bolje podnosi postprazničnu depresiju – mladi ili stari?

Vodimo vas u najhladniji grad u Kini.

Predstojećeg vikenda biće nastavljena sezona u Premijer ligi BiH za odbojkašice. ‘Banjaluka Volley’ u nastavak sezone ulazi sa novim pojačanjima, a o svemu što ih čeka razgovaramo sa direktorom kluba Vojislavom Opačićem i novom igračicom Lejlom Sarom Hadžiredžepović.


Očekuje vas još mnogo zanimljivih priča, a one najbolje pogledajte na našoj  Facebook stranici Centar dana.

'Centar dana' se ne propušta – radnim danom u 16 časova i 50 minuta.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм