У суботњем издању водимо вас у Херцеговину у чувене винограде – видјећете како се винари припремају за прољеће, како се лоза третира и његује и на шта би требало да посвете највећу пажњу.
Причамо о узгоју зелене салате и њеног великог бенефита за наше здравље.
Доносимо вам и 'Зелену прогнозу' – како садити на отвореном у овом периоду године, који радови су актуелни у пластеницима?
У недјељу разговарамо са Митром Лазићем, директором Агенције за аграрна плаћања Републике Српске о подстицајима, те њиховој расподјели за 2024. годину, као и средствима за капитална улагања.
Причамо о гастрономском, али и пољопривредном специјалитету – херцеговачком пршуту.
Емисију уређује и води Зорица Петковић.
'Аграр' суботом и недјељом у 8 часова.