Svaki radni dan od 14 do 18 časova

A RADIO: Poslijepodne koje zaslužuješ

  • Извор: АТВ
  • 29.11.2021. 14:05

’A Radio’ dobio je zavidno pojačanje – Dejan Ilić od danas vodiće vas kroz poslijepodne koje počinje već u 14 časova i traje sve do 18 sati.

Muče vas napeti zadnji sati na poslu i izvještaj za direktora? Već pola sata čekate u saobraćajnom kolapsu i tome nema kraja? Izgubili ste sve teme sa drugaricama na kafi? Bacili ste se na kućni fitness i potrebno vam je nešto da vas pokrene u najbolji ‘cardio’? Ručak se krčka, a vi biste da pjevušite uz najbolju muziku u gradu? Spremate najteži ispit na fakultetu? Sastanak sa simpatičnim dečkom iz biblioteke se bliži i mora nešto hitno da vas razdrma?

Prava rješenja su na 94.4.FM i ‘Poslijepodne uz A sa Dejanom Ilićem’.

Najbolja razonoda uz priče iz sporta, kulture, zanimljivosti sa svjetske muzičke scene, sos informacije, kulinarski trikovi, preporuke dobrog starog filma i još mnogo sadržaja koji će vaše posilijepodne pretvoriti u zabavu bez premca! Naravno, ništa bez najbolje svjetske muzike i onih hitova koji će vam zapeti negdje u memoriji tako da pjevate i ‘đuskate’ gdje god bili i šta god radili.

Dejan Ilić renomirano je ime elektronske scene, čiji se setovi pamte i priželjkuju zbog ‘beatova’ koji ubrzavaju srce i raspoloženje podižu do vrhunca, a on se dugo prepričava. Osim što će vam priuštiti najbolji ‘flow’ i ‘mixeve’ poslije kojih ćete TRAŽITI JOŠ, sa vama će podjeliti priče od kojih ne boli glava, priče koje će vas opustiti, nasmijati i zabaviti…Ma znate šta…TRAŽIĆETE JOŠ!

Setovi najbolje muzike postaće vaša najbolja antistres terapija, a svako poslijepodne postaće savršeni odmor za uši, dušu i tijelo. ‘Poslijepodne sa Dejanom’ – vi to zaslužujete.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм