Svaki radni dan od 10 do 14 časova

A RADIO: Dan koji zaslužuješ

  • Извор: АТВ
  • 15.12.2021. 14:00

Obećali smo mnogo novina na A radiju, uz koji je svaki dan baš onaj koji zaslužuješ. U periodu kada pokušavaš da se sabereš, a ne znaš kako, ona zna. Dan uz A je upravo postao lagan, nasmijan i opušten. Zorici i Dejanu se na 94.4FM pridružila i Ivana Ignjatić sa kojom će radni dan od 10 do 14 časova biti dan po tvojoj mjeri, pravo uživanje i ‘boost’ pozitivne energije.

Za instant odličan dan, adresa je A radio i ‘Dan uz A’ sa Ivanom Ignjatić.

Ko, šta, gdje, kada, kako i zašto? Ivana zna. Želiš da pogledaš predstavu ili film? Želiš da posjetiš izložbu ili odeš na promociju neke nove knjige? Ivana će ti reći gdje i kada. Zanima te šta je ‘in’, a šta ‘out’? I to Ivana zna. Želiš da čuješ aktuelne teme i zanimljivosti iz Banjaluke, zemlje ili svijeta? Želiš da plešeš uz najveće hitove? Želiš dobar, bolji, najbolji dan? Onda je to Dan uz A sa Ivanom.

Dnevno druženje na A radiju donosi najbolju muziku, aktuelne gradske i regionalne priče, najave kulturnih događaja, modne trendove, lifestyle savjete, kao i showbiz informacije.

Ivana Ignjatić, nesuđena profesorica matematike. Mrzi zimu, voli pse, modu, muziku i knjige. Ne priča samo kad spava. Izračunala je da je količinu riječi koje izgovori na dnevnom nivou, bolje iskoristiti da vam da bitne informacije.

Budi na 94,4FM od 10 do 14 časova i dan po tvojoj mjeri.‘Dan uz A’ sa Ivanom Ignjatić – dan koji zaslužuješ.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм