Ministar finansija Republike Srpske

Zori Vidović povelja za izuzetne zasluge

  • Извор: СРНА
  • 21.02.2023. 12:33

Direktor Republičkog zavoda za statistiku Darko Milunović uručio je ministar finansija Republike Srpske Zori Vidović Povelju Zavoda za izuzetne zasluge u radu, razvoju i jačanju te organizacije.

Povelja je uručena povodom tri decenije rada Zavoda za statistiku tokom kojih je imao neophodno razumijevanje nadležnih institucija, naročito Ministarstva finansija i Vlade Republike Srpske, na osnovu čega je razvijao svoje kapacitete, saopšteno je iz Zavoda.

U saopštenju iz Zavoda naglašeno je da ova ustanova zahvaljujući kapitalnim investicijama nadležnih, od prošle godine u novoj zgradi, pa su infrastrukturni potencijal i materijalno-tehnička opremljenost sada na optimalnom nivou i može da se poredi sa statistikama Evrope.

Milunović i Vidovićeva razgovarali su i o aktuelnim ekonomskim temama koje se tiču Republike Srpske, u svjetlu statističkih pokazatelja.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм