Бањалука

Седми Фестивал домаћих производа: Отворен позив за све произвођаче из Републике Српске

  • Извор: АТВ
  • 17.07.2024. 12:04

Удружење младих економиста са великим задовољством најављује седми Фестивал домаћих производа, који ће се у петак, 23. августа одржати у тениском центру у Бањој Луци. Ова јединствена манифестација представља идеалну прилику за све произвођаче из Републике Српске да своје производе представе широј јавности и остваре нове пословне контакте.

Зашто учествовати? Ево само неколико разлога:

1. Промоција и упознавање - Са преко 3000 посјетилаца, Фестивал домаћих производа пружа изузетну прилику за проширење базе купаца и повећање видљивости ваших производа.

2. Умрежавање и сарадња - Сусрет са више од стотину других излагача из свих крајева Републике Српске, званицама, као и медијима, пружа могућности за размјену искустава, идеја и успостављање нових пословних партнерстава. Фестивал је платформа за стварање нових бизнис веза које могу бити од кључног значаја за раст и развој пословања.

3. Међународна сарадња - Поред локалних учесника, манифестацију из године у годину посјећује све већи број међународних партнера и зато је ово изузетна шанса за оне који желе да прошире своје тржиште.

Шта вас очекује?

Фестивал домаћих производа није обичан сајам. То је манифестација која промовише економски патриотизам и домаћу производњу. 


Очекују вас бројни додатни садржаји и богат музички програм, укључујући и концерт Бориса Режака са бендом, који ће употпунити атмосферу и створити незаборавно искуство за све присутне.

Ко може да се пријави?

Позив је отворен за све произвођаче хране и пића из Републике Српске, од малих породичних пољопривредних газдинстава и задруга до великих компанија, да се пријаве за учешће. Без обзира на величину вашег пословања, Фестивал домаћих производа је прави догађај за вас. Један дио простора је предвиђен и за домаће фирме из осталих производних, као и услужних дјелатности, које такође могу да представе свој рад.

Како се пријавити?

Пријаве су отворене до попуне капацитета. Сви заинтересовани могу да контактирају Удружење младих економиста на  мејл info@umek-rs.com или бројеве телефона +38765262998 и +38765370750, за више информација о условима учешћа.

Не пропустите јединствену прилику да ваш бренд заблиста на највећој сцени домаћих производа! Придружите се стотинама задовољних излагача који су већ остварили значајне пословне успјехе кроз учешће на фестивалу.

Будите дио приче која из године у годину доказује да је ДОМАЋЕ заиста НАЈБОЉЕ!

За додатне информације пратите Удружење младих економиста на друштвеним мрежама и веб сајту www.umek-rs.com.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.