Чубриловић са делегацијом кинеске компаније

Прибављене дозволе за изградњу дионице ауто-пута Бањалука - Приједор

  • Извор: АТВ
  • 15.11.2023. 13:14

Грађевиснке дозволе за изградњу 15 километара ауто-пута Бањалука - Приједор су прибављене.

Претходно је спроведен поступак експропријације.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић разговарао је данас у Бањалуци са делегацијом кинеске компаније "SDHS-CSI BH" на тему досадашњих активности на изградњи ауто-пута Бањалука - Приједор. 

На састанку је истакнуто да Министарство саобраћаја и веза Републике Српске у сарадњи са кинеским партнерима континуирано проводи неопходне процедуре и активности са циљем реализације пројекта изградње ауто-пута у предвиђеном року.  

На састанку је било ријечи и о презентацији генералног пројекта избора трасе и техничке документације за дионицу ауто-пута Приједор - Нови Град, који је наставак дионице ауто-пута Бањалука - Приједор према Новом Граду као фаза два. 

Министар Чубриловић и делегација кинеске компаније поновили су важност изградње ауто-пута Бањалука - Приједор у складу са прописаним условима и законским процедурама, истичући да је опредјељење Министарства саобраћаја и веза и кинеске компаније "SDHS-CSI BH" да се сва питања и процедуре на реализацији овог пројекта рјешавају што ефикасније и у складу са правним прописима и концесионим уговором.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм