Auto-putevi Republike Srpske 

Postignuta saglasnost o tenderskom dokumentu za izgradnju mosta na Savi

  • 03.10.2018. 16:00

Direktor "Auto-puteva Republike Srpske" Dušan Topić rekao je da je sa predstavnicima "Hrvatskih cesta" danas postignuta saglasnost u vezi sa konačnim tekstom tenderskog dokumenta za izgradnju mosta na rijeci Savi kod Gradiške.

"Dokument će sutra biti dostavljen za objavu u elektronski oglasnik za javne nabavke, što znači da teče rok od 45 dana za dostavljanje ponuda za izvođenje radova", rekao je Topić. 

On je naveo da je danas u "Hrvatskim cestama" u Zagrebu održan sastanak, te dodao da su prošle javne konsultacije u Hrvatskoj u vezi sa tenderskom dokumentacijom za izgradnju mosta. 

Projekat izgradnje mosta na Savi kod Gradiške sa pristupnim saobraćajnicama vrijedan je 64 miliona evra, a vrijednost samog mosta je 23,2 miliona evra. 

NJegovim završetkom, auto-put Banjaluka-Gradiška bio bi spojen sa auto-putem Zagreb-Beograd, dok bi Gradiška konačno riješila problem saobraćajnih gužvi, s obzirom na to da je trenutni prelaz preko Save smješten u centru te opštine. 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.