Мостар

Посао за укупно 2.000 људи: Познати ланац почео градњу објекта у још једном бх. граду

  • Извор: Бљесак
  • 26.04.2024. 22:32

Познати ланац маркета Лидл је почео градњу објекта и у Мостару. Ова компанија ће имати трговине широм БиХ и требале бити у свим мјестима која имају више од 30 хиљада становника.

Планира да инвестира око милијарду КМ и запосли око двије хиљаде људи.

Лидл трговина ће бити завршена средином новембра ове године, судећи према табли на градилишту у Центру 2 у Мостару.

Лидл је глобално присутан ланац супермаркета који се истиче својом комбинацијом повољних цијена и висококвалитетних производа.


Захваљујући хуманости Васкрс и крсну славу ће коначно прославити у својој кући

Захваљујући хуманости Васкрс и крсну славу ће коначно прославити у својој кући

У изградњи је неколико објеката, а процес запошљавања је у пуном замаху. Трговина ће се градити на локацији гдје је некада био водеће млинско-пекарско подузеће у Херцеговини и Мостару Житопромет, а у склопу изградње новог стамбено-пословног комплекса “Пројект Ц2” који укључује изградњу двије стамбено пословне зграде, пише "Бљесак.инфо".

Према најавама, Лидл ће имати трговине широм Босне и Херцеговине и требале бити у свим мјестима која имају више од 30 хиљада  становника, а планира инвестирати око милијарду КМ и запосли око двијје хиљаде људи. Лидл је у Босни и Херцеговини регистриран још 2021. године, а у периоду до данас њемачка компанија је ангажовала више од 100 радника, а оснивачки капитал компаније износи 284,5 милиона КМ, односно преко четвртине милијарде марака.


Коначно откривено: Да ли је метан из

Коначно откривено: Да ли је метан из "Сјеверног тога“ утицао на климу

Покренули су градњу великог логистичког центра у Лепеници код Кисељака и започели изградњу маркета у Сарајеву, Грачаници, изградили објект у Бијељини те с радовима започели у Мостару.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм