СЕТ 2024

Почеле припреме за пети СЕТ у Требињу

  • Извор: АТВ
  • 16.02.2024. 20:34

У Требињу се спрема пети по реду Самит енергетике, СЕТ 2024. Енерго стручњаци се спремају да дођу на југ а јужњаци их једва чекају. Да ли ће овогодишњи СЕТ оборити рекорде, колико учесника ће бити и колико ће се новца слити, питамо се у данашњој Теми дана.

Од 20 до 22 марта Требиње ће бити центар региона када је у питању енергетика. СЕТ слави мали јубилеј, пет година постојања. Спремају се панели на најважније теме па су спремни  и водећи стручњаци да дођу у Требиње.

Организатори кажу да је требињски СЕТ постао прави бренд и да може стати рам уз раме са сличним манифестацијама у Европи. СЕТ као такав од великог је значаја и за ЕРС. И ове године су на репертоару најважније теме.

У данима око СЕТ-а Требиње постаје тијесно, тако ће бити и овог марта јер резервације већ стижу. Сету и гостима се радују и у требињској ТО.

Учеснике Самита многи једва чекају јер су то људи са дебљим новчаницима. У Требињу тих дана знају добро потрошити па новчаници буду дебљи код оних који се баве издавањем станова, код хотелијера, угоститеља и трговаца.

Пратите нас и путем Вибера