Рајанер

Пет нових летова са бх. аеродрома: Познате цијене

  • Извор: Кликс
  • 28.11.2023. 16:27

Представници највеће европске нискобуџетне авиокомпаније Рајанер и Међународног аеродрома у Сарајеву одржали су заједничку конференцију за медије на којој су представљени планови будуће сарадње.

Рајанер ће из Сарајева летјети на пет нових дестинација и то у Гетеборг, Лондон, Брисел, Меминген и Милано.

Резервација карата биће доступна по цијени од 30 евра.

Присутнима се обратио директор Међународног аеродрома у Сарајеву Алан Бајић.

"Изузетно ми је задовољство што смо данас овдје како би објавили да са Међународног аеродрома у Сарајеву полијеће једна од највећих авиокомпанија у Европи и да имамо нове дестинације које ће пружити авиокомпанија Рајанер. Кажем највећа европска компанија зато што лети у 40 држава, 230 аеродрома и имају преко 3.000 операција дневно", рекао је Бајић.

Додао је да је у фискалној години Рајанер превезао 183 милиона путника.


АТВ открива детаље акције

АТВ открива детаље акције "Кар гејм": Ухапшен Перо Лопов

"Данашњи догађај је резултат вишемјесечних преговора тимова Међународног аеродрома у Сарајеву и Рајанера", рекао је.

Захвалност је упутио и директору Рајанера и менаџменту компаније који су препознали потенцијал овог аеродрома за пословну сарадњу.

Медијима се обратио и директор авиокомпаније Рајанер Џејсон Мекгинес.

"Ово је један од добрих дана када долазите да најавите добре вијести и промијените лице једног града. Желим да најавим пет нових рута са 200.000 путника годишње. Предуго је Сарајево било под опсадом скупих авиопревозника и то се данас мијења. Свако од нас из Рајанера је пресретан што ћемо од априла почети са новим рутама", рекао је Мекгинес.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:10 Микродржаве: Малта, документарни програм

    '''Микродржаве: Малта, документарни програм

  • 21:10 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 22:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм