Министарство пољопривреде

Објављен позив за куповину трактора из Бјелорусије: Ово су услови

  • Извор: АТВ
  • 27.05.2024. 10:00

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске објавило је на својој интернет страници Позив за исказивање интереса за куповину трактора из Бјелорусије.

Пољопривредници на интернет страници, могу пронаћи и образац изјаве коју морају попунити и послати на мејл адресу назначену у Позиву.

"Пољопривредни произвођачи који искажу интерес за куповину наведеног трактора учествоваће са 40 одсто средстава, а преосталих 60 одсто средстава сносиће Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске", објашњавају у Министарству.

Четири мушкарца осумњичена за обљубу дјевојчице!

Четири мушкарца осумњичена за обљубу дјевојчице!

Рок подношења изјаве за куповину трактора "Беларус“, траје од данас 27. маја до 3. јуна, до 12.00 часова.

Изјаве се достављају искључиво путем назначене мејл адресе службеника у Агенцији за аграрна плаћања: b.smiljic@mps.vladars.rs.

"Након изражавања интереса, Министарство ће донијети Правилник на основу којег ће бити расписан Јавни позив на који ће се пољопривредници и формално моћи пријавити", напомињу у Министарству.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм