Nagradu primio Siniša Adžić

Novoj banci uručeno priznanje za najbolji poslovni potez u finansijskom sektoru

  • Извор: АТВ
  • 22.06.2022. 14:43

Portal Indikator.ba, u partnerstvu sa Privrednom komorom Federacije Bosne i Hercegovine, uručio je danas u Sarajevu Novoj banci a.d. Banja Luka priznanje za najbolji poslovni potez u finansijskom sektoru tokom 2021. godine. Za prestižnu nagradu, Nova banka je izabrana na osnovu istraživanja novinara i saradnika projektnog tima, uz konsultaciju sa uglednim stručnjacima iz oblasti finansija. U ime Nove banke, nagradu je primio Siniša Adžić, predsjednik Uprave.

Najbolju ocjenu poslovnog poteza dobio je projekat uvođenja usluge e-Novčanik, koja je dostupna u okviru Smart Nova aplikacije, te omogućava beskontaktna plaćanja mobilnim telefonom sa android operativim sistemom. Usluga e-Novčanik korisnicima je dostupna od avgusta 2021. godine, a do danas, od 15 hiljada korisnika aplikacije Smart Nova, njih skoro 2 hiljade digitalizovalo je svoje Mastercard platne kartice. 

Povodom uručenja prestižnog priznanja, gospodin Adžić se u ime 700 radnika Nove banke i u lično ime zahvalio na izboru, te je izjavio: “Inovacije potiču naš rast. Veoma je važno pružiti kvalitetnu uslugu, jer stvaranjem dodatne vrijednosti kroz korisničko iskustvo, ostvaruje se značajna konkurentska prednost. Mi slušamo naše klijente, oni su prvi pokretači inovacionog procesa, jer radimo da zadovoljimo njihove potrebe u domenu poboljšanja performansi postojećih proizvoda, kao i na razvoju novih proizvoda. Međutim, svaka primjena novih tehnologija posljedica je stimulativnog radnog okruženja i njegovanja kulture stvaranja novih ideja, a na to smo posebno ponosni.“

Prednosti modernih digitalnih rješenja prepoznate su od strane korisnika finansijskih usluga, jer  putem mobilnih uređaja i WEB aplikacija mogu da obavljaju transakcije u zemlji i svijetu, bez potrebe odlaska u banku, što svakodnevno rezultuje povećanjem broja aktivnih korisnika. Svaka kupovina potvrđena je visokim sigurnosnim standardima, a pruža jednostavnu, brzu i praktičnu metodu plaćanja.


Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.