Commerzbank AG Frankfurt

Нова банка добитник признања STP Award 022

  • Извор: ПР
  • 15.11.2023. 11:02

Посвећени рад на сталном подизању квалитета услуга које пружа Нова банка АД Бањалука препознат је и од стране Commerzbank AG Frankfurt, једне од најзначајнијих финансијских институција у Европи.

Нова банка добитник је престижног признања STP Award 2022, које представља потврду изврсности и прецизности у процесу комерцијалних плаћања и финансијских трансфера, а које су исказане током 2022. године. Ефикасан, сигуран и доступан платни промет, развијен у складу с потребама клијената, један је од главних адута Нове банке.

"Ова награда долази нам у периоду кад Нова банка остварује најбоље пословне резултате од свог оснивања. Ти резултати посљедица су залагања наших запослених и сталног унапређења производа и услуга које нудимо нашим клијентима. Подршка Commerzbank изузетно нам је важна, нарочито у пословима везаним за ино платни промет, ФX трансакције и банкарске гаранције. Нашим клијентима доступни су брзи, једноставни и надасве сигурни канали којим могу свој новац послати широм свијета. Изузетно смо поносни на тим који развија услуге платног промета и прилагођава их новим, савременим, дигиталним окружењима“, истакао је поводом уручења признања Синиша Аџић, предсједник Управе Нове банке.

"Нова банка је препозната као банка посвећена клијентима, која је, упркос трендовима, задржала физичко присуство у пословању са клијентима широм БиХ. Желимо да наши канали буду доступни свим грађанима и правним лицима и да омогућимо да се платне трансакције у земљи и иностранству обављају брзо и сигурно. Најзначајније признање које свакодневно добијамо јесте повјерење наших клијената“, изјавила је Јасна Зрилић, члан Управе Нове банке.

Commerzbank AG Frankfurt, као дугогодишњи партнер Нове банке у обављању међународног платног промета, овим признањем је потврдила одлучност Банке да свако процесирање трансакција буде тачно и брзо. Стални раст нових рачуна и броја трансакција потврда је да је Нова банка лидер на домаћем тржишту и банка првог избора својих клијената.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина