Коди Санчез

Необичан савјет милијардерке да се обогатите

  • Извор: Агенције
  • 08.09.2024. 14:51

На Инстаграму је освануо видео, исјечак из једног подкаста у ком је водитељ угостио једну успјешну даму, милионерку Коди Санчез, која често даје савјете на пољу бизниса и новца.

Кроз опуштени разговор дотакли су се тема бизниса, зараде, али и савјета ове жене за финансије. Водитељ ју је упитао да издвоји један савјет шта не треба радити када су наше личне финансије у питању, а она је она имала помало необичан одговор.

Као једну погрешну ствар у коју многи људи који имају новчане проблеме вјерују, а самим тим и егзистенцијалне, и мисле да ће их то обогатити јесте - штедња. По њеним ријечима ово је далеко од онога што ће нас чинити богатијим, а ево и објашњења.

Дивљачка туча на утакмици у Србији: Крици и јауци одзвањали

Дивљачка туча на утакмици у Србији: Крици и јауци одзвањали

"Никада вас штедња неће довести до богатства, остаћете сиромашни. Да, можете увијек да уштедите и да се вратите на нулу, зар не? Можете се довести дотле да никад ни на шта не трошите новац, ако не морате да једете, живите или да се мало радујете животу и уживате у њему. Но, много је лакше зарадити више, него уштедјети све. Да се троши мање - наравно, али кад једном научите како да зарађујете, незаустављиви сте", рекла је Коди.

"И зато не мислим да ико постане незаустављив штедњом, напротив, постанете плашљиви и опсједнути штедњом. Врло је тешко да зарађујете ако сте опсједнути штедњом. Мислим да врло, врло богати људи не размишљају о штедњи", навела је.

Срби су познати по штедњи, с обзиром на турбулентна и тешка времена кроз која смо прошли, па имамо популарне називе као што су "коверта за црне дане", "штек за не дај Боже" и "да се нађе" - а сви су за једну коверту или сеф у ком држимо уштеђевину.

Ово је жена којој је Бора Чорба посветио 'најљепшу љубавну пјесму'

Ово је жена којој је Бора Чорба посветио 'најљепшу љубавну пјесму'

Међутим, многи се не слажу са њеном теоријом штедње и тврде да ће она многима помоћи ма колико пара имали. Такође, многи сматрају да је штедња први корак ка већој заради, јер ће она помоћи да уложите у нешто што ће вам донијети више паре, преноси портал "Она".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:40 Бизнис Клуб (Р)

    Бизнис Клуб (Р)

  • 17:00 Одметница (Р) (12+)

    Одметница (Р) (12+)

  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Манастири

    Манастири

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести