Direktor "Elektro-Bijeljine"

Mihajlović: "SET 2022" najznačajniji skup energetike na zapadnom Balkanu

  • Извор: АТВ
  • 16.03.2022. 17:02

Marko Mihajlović, direktor ZEDP "Elektro-Bijeljina", rekao je da je Samit energetike “Set 2022” u Trebinju najznačajniji skup u oblasti energetike na prostoru zapadnog Balkana.

Mihajlović zajedno sa članovima Uprave "Elektro-Bijeljine" prisustvuje  Samitu koji je danas počeo u Trebinju.

 “Činjenica da se na jednom mjestu okupilo ovoliko eminentnih stručnjaka iz oblasti elektro-energetskog sektora,  teme koje će biti obrađene na deset panel diskusija i razmena iskustava, dovoljno govore da je SET 2022 opravdao sva očekivanja i postao mjesto  od najvišeg  značaja u region”, izjavio je direktor "Elektro-Bijeljine.

On je ovom prilikom istakao konkretne vrijednosti Samita energetike. 

"Ovo je dobra prilika da zajedničkim idejama kreiramo budućnost sektora  energetike i predložimo viziju razvoja  što je od izuzetnog značaja i za distributivna preduzeća", rekao je Mihajlović.


  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм