ATV

Protiv Rusije

Kao da nešto znače: ЕU počinje diskusiju o 12. paketu sankcija

 • Izvor: Agencije
 • 18.09.2023. 16:45

ЕU se sprema za početak diskusije o tome šta bi trebalo da bude uključeno u 12. paket sankcija protiv Rusije povodom rata u Ukrajini, dok Grupa sedam /G7/ napreduje sa planom da zabrani kupovinu ruskih dijamanata, piše danas "Blumberg".

"Nove mjere, koje bi mogle da budu predstavljene već sljedećeg mjeseca, vjerovatno će sadržavati verziju ЕU o predstojećoj zabrani iz G7, kao i dugo očekivani prijedlog da se profit ostvaren od zamrznute imovine centralne banke koristi za pomoć Kijevu", piše u tekstu u kojem se list poziva na upućene izvore.

Putin: Oporavak prihoda od nafte i gasa u julu i avgustu

Putin: Oporavak prihoda od nafte i gasa u julu i avgustu

ЕU je usvojila više paketa ekonomskih i individualnih sankcija Rusiji zbog situacije u Ukrajini. Među njima su i ograničenja za ruske biznismene, novinare i kompanije, podsjeća TASS. 

Pratite nas i putem Vibera

 • 12:00 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:15 Serija: Red Rok (R)

  Red Rok je irska kriminalistička serija koja prati slučajeve policijske stanice smještene u izmišljeni primorski grad Red Rock u blizini Dablina, te privatne turbulentne odnose gardista i mještana.

 • 12:35 Teletrgovina

  Teletrgovina

 • 12:50 Serija: Merdokove misterije (12+) (R)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 13:55 Vijesti

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.