Сјајна прилика

Јефтиније него Грчка: 7 дана љетовања на хит дестинацији само 295 евра

  • Извор: Мондо.рс
  • 06.07.2024. 15:33

Свако од нас је некада сањао да посјети Шпанију - земљу богате културе, а прва асоцијација су увијек сунце, плаже, природа, кухиња и архитектура генијалног Гаудија. То је изгледа постало доступније него некада, и скоро да су се цијене љетовања у Шпанији изједначиле са цијенама љетовања у Грчкој.

Многе агенције су уврстиле Шпанију у своје понуде, а многи траже смјештај и карте сами, па се још више исплати љетовати тамо. Што се тиче понуда агенција, портал "Мондо" је провјерио како се крећу цијене. Ако желите да прођете јефтиније, до Шпаније може да се иде и аутобусом. Једна од понуда на коју су наишли јесте пакет аранжман 12 дана: Аутобуски превоз + 6 полу пансиона у Љорет де мару + 1 ноћење са доручком у Монтекатинију за 520 евра по особи.

Потпуни дебакл Анђеле Игњатовић Бресквице

Потпуни дебакл Анђеле Игњатовић Бресквице

Такође цијене зависе од хотела који изаберете, али и од периода у ком желите да идете. Што се тиче понуда гдје је укључен авионски превоз цијене се крећу од 420 евра, па све до 2.500 евра по особи. Што се тиче ове јефтиније понуде, у цијену је укључена повратна авионска карта, полупансион и седам ноћења у хотелу са три звјездице, а понуда важи за септембар мјесец. Око 800 евра по особи ће вас коштати исти овај хотел у јулу или августу.

Ако изаберете неку од понуда које нуде провјерене Инстаграм странице за путовања, можете да посјетите Шпанију (Коста Брава) у септембру за 295 евра. У цијену је укључен авионски превоз и 7 дана (6 ноћења) у хотелу. У цијену није укључен трансфер од аеродрома до хотела.

Путовање у октобру које сами можете да планирате кошта око 460 евра по особи. У цијену су укључене јефтине авио карте које можете да пронађете преко апликације Виз ер.

Српски пјевач купио слику на пијаци - ни слутио није колико вриједи

Српски пјевач купио слику на пијаци - ни слутио није колико вриједи

Почетком октобра су између 60 и 100 евра по особи (цијене су подложне промјенама). Хотел у Љорет де Мару са четири звјездице кошта 360 евра по особи. Хотел је на плажи, а услуга коју нуде је полупансион.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: Енерго клуб (Р)

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:20 Емисија: Народ прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Контекст

    Контекст' доноси преглед и анализу најважнијих догађаја и процеса у региону и свијету, разговоре и тумачења политичара, стручњака за међународне односе, политиколога, дипломата.

  • 21:00 Серија: Одметница (12+)

    Серија: Одметница (12+)