„Elektrokrajina“ u vrijeme pandemije

  • 18.11.2020. 20:00

„Elektrokrajina“ obavještava korisnike svojih usluga o preduzimanju maksimalnih napora da obezbijedi održavanje elektroenergetskog sistema i kontinuirane isporuke električne energije, imajući u vidu probleme koje je pred sve nas postavila pandemija virusa korona.

Radnici Elektrokrajine su, kao i svi drugi građani, izloženi riziku od zaraze korona virusom, zbog čega postoji mogućnost da se veći broj naših radnika nađe na bolovanju ili u izolaciji, što može uticati na održavanje sistema na pojedinim područjima, a i šire.

Zbog toga upućujemo apel svim korisnicima naših usluga da zajednički djelujemo u cilju očuvanja zdravlja kako bi u konačnici mogli imati kontinuiranu isporuku električne energije u svojim kućama, školama, bolnicama kao i preduzećima.

U skladu sa navedenim, „Elektrokrajina“ je učinila još jedan korak u tom smjeru i pokrenula novu uslugu Korisničkog servisa „Moj račun“, na svojoj internet stranici, na kojem između ostalog, naši korisnici mogu upisati stanje svog brojila na kraju mjeseca. Na ovaj način, zajednički možemo smanjiti fizičke kontakte i mogućnost prenošenja zaraze, jer u tom slučaju naši radnici neće imati potrebu ulaziti u vaše kuće i dvorišta, da bi izvršili očitanja brojila.

Тагови:
  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)

  • 22:00 Серија: Преко Атлантика (12+)

    'Серија: Преко Атлантика (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    ''Серија: Ред Рок (16+) (Р)

  • 01:00 Ноћни програм

    Ноћни програм