Шулић посјетио маркет у Шамцу

"Бинго" дио кампање "Друштвено одговорни"

  • Извор: СРНА
  • 31.08.2024. 13:55

Министар трговине и туризма Републике Српске Денис Шулић данас је у Шамцу посјетио маркет "Бинго" чијој је управи и запосленима захвалио што су дио кампање "Друштвено одговорни".

"Република Српска је остала отворена за разговор са свим пословним субјектима у оквиру кампање `Друштвено одговорни` која тече у најбољем реду у сваком маркету широм Српске", изјавио је Шулић Срни.

Он је нагласио да је "Бинго" показао друштвену одговорност и да је од самих почетака партнер ресорног министарства.

"У шамачком `Бингу` мора се посебно издвојити и похвалити креативност запослених који су на другачији начин успјели додатно да привуку пажњу купаца и да буде видљиво свих 57 производа снижених у оквиру кампање `Друштвено одговорни`", рекао је Шулић.

Он је навео да га је менаџмент "Бинга" обавијестио да до сутра траје кампања за ових 57 производа, а већ од понедјељка, 2. септембра, ће бити снижени нови производи.

"Обухваћена је роба широке потрошње, али имамо и воће које је снижено, а долази школска година па су знатно снижени неки артикли прилагођени школарцима", рекао је Шулић.

Савјетник предсједника Републике Српске Милан Ђурђевић похвалио је кампању "Друштвено одговорни" коју је Министарство трговине и туризма Српске покренуло у јуну прошле године с обзиром на то да су глобалном инфлацијом и растом цијена били погођени тржиште и потрошачи, чиме су трговци показали солидарност и дио намирница ослободили маржи.

"У септембру прошле године подршку кампањи пружио је и предсједник Републике Српске Милорад Додик, након чега су се прикључили велики трговински ланци. Данас ову кампању подржава двадесетак трговина и трговинских ланаца, а снижено је више од 300 артикала", рекао је Ђурђевић.

Руководилац службе маркетинга у компанији "Бинго" Татјана Пауноски рекла је Срни да је сарадња са релевантним институцијама увијек добродошла на задовољство запослених и крајњих купаца.

"`Бинго` поставља високе стандарде у трговачком сектору, како континуираним повећањем плата и исплатом додатних бенефиција запосленима, тако и независним активностима за ублажавање ефеката поскупљења. Једна од таквих активности је `Бинго за бебе` која значи да се храна, сокови и вода за бебе продају без марже у свим `Бинго` трговинама широм БиХ. Овим и сличним активностима, као и мјерама донесеним у сарадњи са Владом, омогућавамо купцима да имају приступачније цијене", навела је Пауноска.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    ' '''Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:45 Дарк Веб: борба против сајберкриминала, документарни програм

    Дарк Веб: борба против сајберкриминала, документарни програм

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм