ATOS BANK završava rebrending – poslovnice Banke u novom ruh

  • Izvor: ATV
  • 05.07.2022.12:56

ATOS BANK a.d. Banja Luka tokom mjeseca juna u okviru kampanje predstavljanja, približila je klijentima novi brend, kao i novo ime Banke.

Kako su naveli iz ove banke, kroz korporativne vrijednosti za koje se zalažu na najbolji način su pokazali da će njihove poslovne aktivnosti i dalje biti usmjerene prije svega na klijente, koji su na prvom mjestu i za koje su uvijek tu. Sa više od 20 godina uspješnog poslovanja, bićemo i dalje podrška našim klijentima baš u trenutku kada im je potrebna, saopšteno je iz ATOS BANK.

“Naši timovi za rebrending su u prethodnom periodu bili jako vrijedni, kako bi sve naše poslovnice zasijale u novom ruhu. Rebrending Banke je jako važan dio cjelokupnog procesa predstavljanja novog vizuelnog identiteta, a sve to kako bi ojačali naš novi korporativni identitet. Integritet, povjerenje, posvećenost i poštovanje ostaju imperativni zadaci naše Banke, zahvaljujući kojima smo sve ove godine unapređivali svoje poslovanje i učinili da zajedno sa našim klijentima i zaposlenima, postanemo jedna od najuspješnijih banaka u Republici Srpskoj.“ izjavio je ovim povodom Sandro Mihajlović, član uprave ATOS BANK a.d. Banja Luka. 

Društvena odgovornost i podrška zajednici u kojoj posluju će i dalje ostati stub i temelj korporativnih vrijednosti, a njihova misija je uspostavljanje i održavanje dugoročnog poslovnog odnosa sa klijentima, kako bi u potpunosti zadovoljili njihove potrebe, te im pružili brze, efikasne i jednostavne bankarske usluge!


Tagovi: