Nova banka

50 je razloga za plaćanje e-Novčanikom

  • Извор: ПР
  • 22.03.2022. 16:37

Tokom prethodne dvije godine koje je obilježila pandemija Korona virusa, adaptirali smo se na jednu novu realnost koja nas je zadesila. Način kupovine, odnosno plaćanje proizvoda i usluga su se značajno promijenili i sve smo više okrenuti beskontaktnom načinu plaćanja. Upravo, ovaj vid plaćanje idealan je kada su nam važni brzina, praktičnost, ali i sigurnost.

Većina građana sa sobom uvijek ima nekoliko stvari koje su im neizostavni dio svakodnevnice, a mobilni telefon je jedna od njih. Razvojem digitalizacije, mobilni dobija dodatnu svrhu, postao je istovremeno i virtuelni novčanik koji nam omogućava jednostavnu kupovinu. Sve što je potrebno jeste da imate Android uređaj sa minimalno 6.0 operativnim sistemom, opciju NFC (Near Field Communication) na Android uređaju i barem jednu digitalizovanu Mastercard debitnu ili kreditnu karticu izdatu od strane Nove banke.

„Sa željom da motivišemo korisnike Smart Nova mobilne aplikacije, pripremili smo novu promotivnu kampanju „50 je razloga za plaćanje e-Novčanikom“. Klijentima nudimo mogućnost povrata od čak 50 KM na transakcioni račun nakon izvršene tri transakcije plaćanja mobilnim telefonom u minimalnom iznosu od 10 KM po transakciji. Bitno je napomenuti da navedeni benefit važi za prvih 400 korisnika“, poručuju iz Nove banke.

Prihvatajući najnovija digitalna rješenja olakšavamo svoju svakodnevnicu i ko jednom otkrije prednosti njihovog korištenja ostaje vjeran korisnik, a Nova banka donosi i dodatni benefit povratom od  50 KM.

Svi zainteresovani više informacija o ovoj ponudi Nove banke mogu saznati u najbližoj poslovnici Banke, na web stranici www.novabanka.com ili besplatnim pozivom na broj 0800 500 11.

Тагови: