Vrijeme danas

Žuti meteoalarm zbog mogućih nepogoda

  • Извор: АТВ
  • 04.07.2023. 07:28

Za područje Banjaluke, Doboja, Prijedora i ostalih gradova aktiviran je žuti meteoalarm zbog mogućih nepogoda tokom dana.

Upozorenje na moguće oluje aktivno je do sutra u 18 časova.

Temperatura vazduha će ipak biti visoka, do 33 stepena Celzijusa.

Ujutru i prije podne biće pretežno sunčano uz postepeno naoblačenje sa sjeverozapada koje će sredinom dana donijeti kišu i pljuskove sa grmljavinom, prvo na sjeverozapadu i zapadu, a zatim će se širiti ka sjeveru i istoku, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Oboreni dronovi kod Moskve, avioni preusmjereni na druge aerodrome

Oboreni dronovi kod Moskve, avioni preusmjereni na druge aerodrome

Intenzivnije padavine očekuju se u centralnim predjelima, gdje će ponegdje biti i uslova za lokalne nepogode, dok će na jugu Hercegovine ostati pretežno sunčano.

Padavine će tokom večeri u većini predjela postepeno prestati.

Evo kome se preporučuje pranje kose brašnom

Evo kome se preporučuje pranje kose brašnom

Jutarnja temperatura vazduha biće od 15 do 20, u višim predjelima od 11 stepeni, dnevna od 25 do 33, a u višim krajevima od 21 stepen Celzijusov.

Duvaće slab vjetar, sjevernog smjera, a u Hercegovini južnog.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм