Meteoalarm

Žuta upozorenja zbog vjetra i niske temperature vazduha

  • 20.01.2021. 07:19

Meteoalarm izdao je žuto upozorenje zbog pojačanog vjetra za područja Banjaluke i Foče u Republici Srpskoj, te Bihaća u Federaciji BiH /FBiH/, a za Sarajevo zbog ekstremno niske temperature vazduha.

U Banjaluci i Foči mjestimični udari vjetra prognozirani su do 40 kilometara na čas, a Bihaća između 40 i 50 kilometara na čas, objavljeno je na sajtu Meteoalarma /meteoalarm.eu/.

Žuto upozorenje za područje Sarajeva izdato je jer će prognozirana temperatura vazduha biti između minus šest i minus dva stepena Celzijusova.

Kada je izdato žuto upozorenje, vrijeme je potencijalno opasno. Vremenske prilike koje se prognoziraju nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako se namjeravaju aktivnosti koje su izložene meteorološkim rizicima.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Чаролије Републике Српске (Р)

    'Чаролије Републике Српске (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.