Вриједне награде

Завршене наградне игре са Бањалучким пивом

  • Извор: ПР
  • 11.12.2023. 11:22

Завршене су наградне игре са Бањалучким пивом под називима “Бањалучко пиво купи, себи награду скупи” и “Бањалучко пиво срећу доноси” које су организоване у продајним објектима “Power” д.о.о. Рогатица и “LS-COMMERCE“ д.о.о. Бијељина у периоду од 01.10. до 30.11.2023. године.

Главне награде, у овим наградним играма, су биле Xiaomi електрични скутер 4 lite, МТБ бицикл - Capriolo Monitor Disc, сто за стони фудбал ГС Гаме ГС - Ретро, Stihl моторна пила МС 651, Stihl моторна пила МС 180, Stihl шумарска сјекирица АX 6П и пакети Бањалучког свијетлог пива. 

Из Бањалучке пиваре истичу да су задовољни одзивом потрошача на наградне игре, које су организовали. 

“Драго нам је што су наградне игре, које смо организовали, у протеклом периоду, имале велики одзив и да су потрошачима награде биле занимљиве. Захваљујемо се свима на учешћу у нашим наградним играма, а сви срећним добитницима честитамо на освојеним наградама,” изјавила је Андреа Лиздек, маркетинг менаџер Бањалучке пиваре. 

Извлачење добитника свих главних награда одржало се 5.12.2023. године на Палама и у Бијељини, а за учешће у извлачењу главних награда "Бањалучко пиво срећу доноси“ и "Бањалучко пиво купи, себи награду скупи“ било је потребно купити назначене робне марке Бањалучког пива (0,5 l и 2 l пластична амбалажа) у минималном износу од 10 КМ са ПДВ-ом. Након тога, рачуне који садрже назначене артикле у износу једнаком или већем од 10 КМ потрошачи су убацивали у истакнуте кутије у продајним објектима  "LS - Commerce“ д.о.о. и "Power“ д.о.о. Рогатица.  

Током трајања наградне игре све информације су учесници могли сазнати путем сајта www.banjaluckapivara.com.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: